‘Dirk en ik waren soulmates, lovers en best friends. De laatste tijd zijn we alles behalve verliefd. We leven echt langs elkaar heen en dat zorgt voor een negatieve sfeer. De jongens vinden het ook steeds ongezelliger thuis, vreselijk vind ik het!’

Spanningen

‘We hebben geen oog meer voor elkaar. Vroeger kusten we elke ochtend gedag, tegenwoordig is Dirk al vertrokken voordat ik opsta. En dan de jongens, hij verwacht dat ik dat allemaal wel regel. Ik hou van mijn zonen, maar zij hebben een vader nodig die voor hen klaarstaat. Als hij thuiskomt van het werk loopt hij meteen naar de koelkast en mompelt hij enorm chagrijnig iets over de inhoud. Je besluit er iets van te zeggen met een enorme ruzie als gevolg. Zucht… Hoe kan jullie relatie zo gekanteld zijn?’

Relatie

‘Wanneer de sfeer in huis niet gezellig is heeft dat effect op iedereen’, aan het woord is expert Henriette Reineke. ‘Een ruzie tussen papa en mama heeft een negatieve invloed op de kinderen, die daar verdrietig van worden. Wanneer jullie het gevoel hebben dat jullie relatie niet meer op de eerste plaats staat, is het tijd om in actie te komen!’

Investeren

‘Het is mijn persoonlijke missie om iets te creëren waardoor jij en je partner weer helemaal verliefd kunnen worden op elkaar. Stap voor stap leer ik jullie om weer naar elkaar te luisteren en te communiceren. Geloof je nog in jullie relatie, ondanks alles? Wees dan bereid om te investeren. Met een videoprogramma worden jullie uitgedaagd om op een positieve manier te kijken naar jullie relatie.’

Verliefd

‘Wil je weer verliefd worden? Met het 8 weken durende programma word je weer gelukkig. Ik weet het zeker! Om alvast de sfeer te proeven kun je een gratis introductieles volgen. De online videocursus kun je gewoon thuis doen onder het genot van een kopje koffie of een goed glas wijn. Je leert elkaar op een leuke, positieve manier feedback geven. Waardoor de liefde, aandacht en energie weer terug zullen komen. Goed voor jou en je gezin. Dat is heel wat waard!’

You may also like