Bert Profiel

Contact – Boeken ?

@: Bert Louissen
Tel: 06-55364168

Zie voor meer informatie mijn contact en boekings pagina
tip: als u op de foto's klikt worden deze vergroot weergegeven

Vervoer

Eén van de dingen die je nooit doet als je blind bent is in je auto stappen en gaan. Daarom heb ik een ploeg mensen die mij met mijn aanhangwagen chaufferen. Dat werkt heel goed en zo wordt de nood een deugd.

Vorige week had ik een klus waar alles ter plekke al klaarstond, dus kon ik er lekker zelf naartoe. Met de bus. Scheelt ook weer een hoop poen natuurlijk. Maar net toen ik wilde gaan werd er gebeld: de chauffeur van de opdrachtgever had toch niks te doen. Of hij me niet even op zou halen. En of het dan in een 8 of een 10 cilinder moest zijn. ‘Mij maakt het niet uit.’ Zei ik. En dat was ook zo, want zeg nou zelf: dat is per definitie een belevenis. Op de foto zie je me instappen. De rit die er op volgde was fantastisch. Je snapt dat een blinde niet op de snelheidsmeter kan kijken, dus daar kan ik NIETS over zeggen. Maar we waren er wel snel.

Ook de terugweg was weer een belevenis. De bus is zonder mij vertrokken, want dit keer zat ik in een audi S8. Tot overmaat van gelukzaligheid mocht het hele thuisfront inclusief de buren nog even en rondje door de buurt. Zij konden de snelheidsmeter wel zien. Maar ik heb niks gehoord.

Leave a Reply