Bert Profiel

Contact – Boeken ?

@: Bert Louissen
Tel: 06-55364168

Zie voor meer informatie mijn contact en boekings pagina
tip: als u op de foto's klikt worden deze vergroot weergegeven

Tour de France

Vorige week kwam het telefoontje met de vraag of ik Tourgast wilde zijn. Nou zit ik zelden op de fiets, maar gast ben ik graag, dus zei ik ‘ja’. Als blinde beleef je de Tour natuurlijk anders. Ik ken het gevoel van hard trappen, maar dan vanaf de tweede positie op de tandem. Als eerste de finish halen heeft er voor mij nooit ingezeten. Ik juich dan ook graag voor de man die als tweede de finish haalt. Gelukkig is er radio. Daar kun je prima volgen wat er zoal gebeurt tijdens zo’n Tour en ik mag daar graag naar luisteren. Maar nu wordt het anders. Ik ga er naartoe. Ik zal midden tussen de wielrenners beleven hoe het is. De geur van het zweet, de oneindig lange bergweggetjes, de hitte en het geroep van de fans, het kleine leed en de overwinningen, allemaal met eigen oren op 14 juli, quatorze juillet! ’s Avonds zal ik het vertellen aan Mart Smeets, tijdens de Avondetappe. Er zal ook ook een filmpje zijn over wat ik die dag heb gedaan. Dat filmpje heb ik zelf wat minder aan natuurlijk, maar ik zal mijn best doen er iets van te maken. Wat zeker zal lukken is het spelen in de uitzending. Samen met collegamuzikant Adriaan Stoet. Eén ding weet ik zeker: wij gaan precies gelijktijdig eindigen! Bert

Leave a Reply