Bert Profiel

Contact – Boeken ?

@: Bert Louissen
Tel: 06-55364168

Zie voor meer informatie mijn contact en boekings pagina
tip: als u op de foto's klikt worden deze vergroot weergegeven

Noten eten

Januari is altijd behoorlijk druk, vooral de eerste helft: iedereen geeft een nieuwjaarsreceptie en daar past leuke muziek bij. Hoera! En dan valt in februari de grote stilte. Buiten is het koud, iedereen is uitgefeest en de boekingen blijven uit. Het is niet dat ik me echt zorgen maak, maar toch… Er heerst kredietcrisis alom en ook collegamuzikanten hebben het vrij rustig. Dat stemt tot nadenken. Gelukkig eigenlijk, want zo ontstaan nieuwe plannen, want een beetje profmuzikant is behalve muziekfreak ook ondernemer.

Ik heb me gestort op het onderzoeken en het uitbreiden van m’n eigen mogelijkheden. Ik hou het dicht bij mezelf: waar ben ik goed in, want vind ik leuk en minstens zo belangrijk: waarnaar is vraag? Als je die factoren goed weet te combineren, dan sta je weer een stukje sterker. Samen met een collega pianist / zanger heb ik een mooie demo opgenomen. Vanaf heden zijn we te boeken als duo met twee vleugels, alles in het wit!

Behalve dat ben ik voortaan ook met Jazz trio te boeken, eventueel met zangeres. Ook daarvan heb ik in februari een mooie demo gemaakt. Dat is het voordeel van een maandje ‘rust’.

Maart zit inmiddels weer vol, inclusief een boeking van het trio. En met het begin van de lente en de eerste fluitende merels stromen de aanvragen voor de rest van het jaar gestaag weer binnen. Want zeg nou zelf: wat is een feest zonder het muzikale voedsel voor de ziel?

Leave a Reply