Bert Profiel

Contact – Boeken ?

@: Bert Louissen
Tel: 06-55364168

Zie voor meer informatie mijn contact en boekings pagina
tip: als u op de foto's klikt worden deze vergroot weergegeven

Een eigen huis!

Het doel van een gemiddelde vakantie is bij te komen van een jaar hard werken en dingen te doen waar je anders nooit aan toekomt. Aan die laatste reden hebben Judith en ik het grootste deel van onze vrije tijd besteed, al bleef er nog wel een klein weekje over voor de broodnodige ontspanning.

Die ontspanning vierden we in Idar Oberstein, een plaatsje in Duitsland dat beroemd is vanwege de edelstenen. We hebben er veel gewandeld en genoten van de prachtige natuur.

Eenmaal thuis werden we weer opgeslokt door het cd- en verhuisproject. De cd-presentatie is verschoven naar 14 oktober en dat had ook weer de nodige voeten in de aarde. Gelukkig was de zaal die dag nog vrij, de presentator en de meeste muzikanten konden ook, dus dat was na aardig wat telefoontjes geregeld. De gedrukte uitnodigingen voor 23 september werden door Judith van de nieuwe datum voorzien wat geen gemakkelijk werkje was.

Eindelijk! Heel wat woningen bekeken en afgekeurd, maar vlak voor onze vakantie hebben we dan ons huis gekocht. Op een mooie plek in het centrum van Apeldoorn. We gaan wonen in een rustige straat met de winkels, openbaar vervoer, Judith’s werk en de scholen van de kinderen binnen handbereik, idealer kan het gewoon niet! We hebben een mooie keuken besteld die eind oktober zal worden geplaatst. Er moet nog wat worden gestuukt, gevoegd, gesaust, geschilderd, gerepareerd aan het dak en een vloer gelegd. We verwachten begin november onze prachtige stulp te gaan betrekken! Welkom alvast!

Leave a Reply