Bert Profiel

Contact – Boeken ?

@: Bert Louissen
Tel: 06-55364168

Zie voor meer informatie mijn contact en boekings pagina
tip: als u op de foto's klikt worden deze vergroot weergegeven

Bruidspaar vol muziek

Regelmatig komen aanstaande bruidsparen bij me thuis om nader kennis te maken, hun trouwdag te bespreken en wensen kenbaar te maken. Ik geef dan ook een live-demonstratie zodat ze een indruk hebben van de muziek die ik speel. Zo ook vandaag, al liep het allemaal iets anders dan gepland.

Vanmorgen, vijf voor half elf. Ik ging boodschappen doen en liep regelrecht in de armen van het aanstaande paar waarmee ik een door mij helemaal vergeten afspraak had. Eenmaal binnen bespraken we de details en liet ik wat horen. Marcel en Suzanne begonnen gelijk alles mee te zingen en voordat we het wisten ontstond er spontaan een driestemmig koor. Wat later schoof Marcel achter de piano, pakte ik de gitaar en ging het gewoon verder.

Beiden komen ze uit een muzikale familie met zangers en instrumentalisten. Dat belooft volgend jaar wat moois te gaan worden….

Leave a Reply