Bert Profiel

Contact – Boeken ?

@: Bert Louissen
Tel: 06-55364168

Zie voor meer informatie mijn contact en boekings pagina
tip: als u op de foto's klikt worden deze vergroot weergegeven

Alles heeft een ritme

Het leven van een muzikant is lichtelijk anders dan dat van de gemiddelde kantoortijger. Niet dat het ene beter of minder zou zijn, maar er zijn nou eenmaal onmiskenbare verschillen. Dat merk je vooral wanneer je als muzikant een relatie hebt met een kantoortijgerin.

Iedere muzikant kent dat gevoel na een optreden, dat je nog helemaal vol adrenaline over je slaap heen bent, maar toch ook al wat lichtelijk chagarijnig wordt omdat het al vier uur ’s nachts is. Je eet en drinkt nog wat en om een uur of kwart voor vijf duik je je nest in. En dan, om 7 uur, gaat de wekker. Vriendin springt uit bed, kinderen lopen sokken te zoeken, iedereen rommelt een uur door het huis tot ze eindelijk de deur uitgaan en jij je roes kunt uitslapen. Om om een uurtje of 11 brak toch maar het bed uit te gaan.

Hoe ritmisch je muziek ook is, hoe strak je band ook speelt, er is ook nog zoiets als een bioritme. En om de een of andere reden gaat dat bioritme van de muzikant niet samen met de strakke ritmes die hij ten gehore weet te brengen op het podium. Laat staan het bioritme van een kantoortijger(in)….

Leave a Reply